Cikkek >

A baba pihentető és nyugodt alvása

Új családtag érkezik az otthonotokba. Felmerül a kérdés: hogyan rendezzük be vagy át a szobát, ahova a kisbabát hazavárjuk.


Áruházainkban a kiságyak széles választékából tudtok válogatni, de komplett babaszobákat is kínálunk. Magyar és külföldi gyártó cégek termékeit egyaránt forgalmazzuk, melyek a szigorú biztonsági előírásnak megfelelnek és ez alapján bevizsgáltak. Ez azért fontos, mert vannak festett bútorok is (például kiságyak), amiket későbbiekben a babák hajlamosak rágcsálni és a lerágott anyagokat le is nyelni. Továbbá nem mindegy az oldalrácsok közti távolság sem. Ezért fontos, hogy minden esetben ezeket termékeket részesítsétek előnyben a vásárlásnál.

Kiságy fekvőfelület méretei és típusai:
60*120cm, 70*140cm. Körbe rácsos vagy teli végű. Ágyneműtartós változatokban is lehet kapni. A kiságyak magasságát 3 fokozatban lehet állítani.                                                                                                         

Mi a különbség a méretektől eltekintve?                                                             
A 60*120-as kiságyat nem lehet heverővé átalakítani, a 70*140-es kiságy nagytöbbsége heverővé alakítható. Azonban ez ne riasszon el senkit a 60*120cm-es kiságytól, hiszen azt is lehet akár 3 éves korig is használni, mivel az oldal rácsból 2 vagy 3 rács kivehető, így a totyogó baba a későbbiekben önállóan tud közlekedni.

Kattintásra eredeti méretben jelenik meg.


Kombi kiságy baba fekvőfelület méretei:
60*120cm, 70*120cm.


Mit jelent a kombi kiságy?
Több funkciót látnak el. Van egy babakiságy, fekvőfelület mérettől függően+pelenkázó szekrény. A későbbiekben, amikor a gyermekünk már kinövi a kiságy méretét, átlehet alakítani heverővé, aminek a méretei átlagban 60*180cm vagy 70*180cm, de létezik 80*180cm-es is. A pelenkázó része megmarad éjjeli szekrénynek vagy komódnak. Azonban vásárolhattok nálunk olyan kombi kiságyat is, aminek az átalakítása során íróasztal is lesz a heverő és komód mellé. 


Ha sikerült eldönteni a kiságy méretét és típusát, akkor továbbléphetünk a szoba többi bútoraira is.


Komplett babaszoba kialakítására is van lehetőség.


Pelenkázó szekrények: több méret és típus közül választhatunk. 70 cm-estől a 106 cm-esig, kétajtós, fiókos vagy nyitott.

Szekrények: a helykihasználást segítően több típusból és méretből választhatunk. Sarokszekrény, állószekrény, egyajtós, kétajtós, polcos keskenyszekrény.

Helykihasználásra vannak nyitott polcok, fali polcok, de praktikus játéktartó ládikákat is vásárolhatóak.

Komplett babaszoba kialakításánál is van lehetőség arra, ha a szülők szeretnék az első pár hétben az újszülöttet a saját hálószobájukba elhelyezni. Ezekre nagyon praktikusak a bölcsők vagy a szülői ágyhoz csatlakoztatható babaágyak.

Milyen matracokat lehet kapni?


Kókuszmatrac: összetétele 100% kókuszrost. Légáteresztő és könnyen tisztítható. A nagyobb mennyiségű folyadékot átereszti nem szívja magába. Keménysége miatt jó a támasztása.
Szivacs: Kevésbé légáteresztő, puhasága miatt nincs nagy támasztása. A folyadékot magába szívja.
Szendvicsmatrac: összetétele kókuszrost és szivacs váltakozása, de létezik hajdinamaggal fedett is. Keménysége a kókusz és a szivacsközt van. Tisztítható, alátámasztása megfelelő. A folyadékot a szivacs miatt magába nyeli. Kevésbé szerencsés választás légzést vagy mozgást figyelő készülékek használatánál.

Az ideális matrac vastagság a 6cm, de 8cm-nél ne vegyünk vastagabbat. A matrac megóvására, pedig lehet matracvédőket is vásárolni.

Kiságyba a matracon kívül ágyneműgarnitúrára is szükség lesz. Ágyneműgarnitúrákból is több féle gyártók, minták és színek közül lehet választani.

Szakértő munkatársaink készséggel állnak a segítségetekre, hogy a vásárlás igazán örömteli legyen!

Kategóriák
Információk
Kosár
Profilom
Elrejt