Események >

Aktuális programok, előadások

Látogass el előadásainkra, melyek a Babavilág Gyermekáruházakban kerülnek megszervezésre Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon. Minden hónapban különböző témákat érintünk, mint például az életmentő előadás, babakelengye bemutató. Programjaink időpontjairól lentebb, előadásaink témáiról pedig a programok aloldalunkon tájékozódhatsz, amit ide kattintva érhetsz el. Várunk szeretettel!

Facebookon meghirdetett előadásainkért kattints ide.

  Esemény neve: Ölelés a hidegben! - Takarógyűjtés a mentőautókba
  Helyszín: 4025 Debrecen, Nyugati utca 5-7
  Időpont: 2024-02-05 16:00:00 - 2024-09-10 16:00:00
  Ölelés a hidegben! Takarókat gyűjtünk a mentőautókba!
  Ebben a hideg időben szeretnénk egy olyan kezdeményezésre hívni, amely a betegek kényelmét és melegségét szolgálja. A gyűjtést a mentőautókon utazó betegek számára szánt meleg takarókra fókuszáljuk.
  Sok betegnek, akiket a mentőautóval szállítanak, nincs lehetőségük egyénileg gondoskodni a kényelmükről. Egy meleg takaró nemcsak fizikai melegséget nyújt, hanem egy kis otthoni érzést és vigaszt is, amikor a hideg és stresszes helyzetekben vannak.
  Ha van lehetőséged, csatlakozz hozzánk, és ajándékozz egy tiszta meleg takarót, hogy segíthessünk a mentőautókon utazó betegeknek ebben a nehéz időszakban. A gyűjtés időszaka alatt várjuk az adományokat az alábbi helyszíneken:

  Babavilág Gyermekáruházak:
  Debrecen: Nyugati utca 5-7.
  Nyíregyháza: Agyag utca 3.
  Miskolc: József Attila út 27.
   
  Köszönjük, hogy segítesz ebben az érzékeny és fontos kezdeményezésben!

   

   
  Kategóriák
  Információk
  Kosár
  Profilom
  Elrejt