Franchise bababoltot keresünk >

Franchise bababoltot keresünk

Vállalkozó szellemű vagy? Érdekel a kereskedelem és a babaholmik világában otthon vagy?

Akkor jó helyen jársz!

Franchise rendszerben való üzemeltetésre keresünk partnereket nyíregyházi, miskolci üzletünkhöz.

Várjuk érdeklődésedet telefonon a +36 (30) 289-8445 vagy a +36 30 958-2908 számon.

A Babavilág Gyermekáruház franchise rendszer bababútor, babakocsi, biztonsági gyermekülés és sokféle babaápolási termék, cipő és ruházat kiskereskedelmi forgalmazására létrehozott vállalkozás, amely az elmúlt közel 30 évben felhalmozódott értékesítési, kereskedelmi, termék, piacismereti és kereskedelemszervezési tapasztalatait adja át új partnerének.

Hálózatunk folyamatosan fejlődik, megújul a franchise partnereinktől kapott visszajelzések, és a saját üzleteinkben fellépő igények alapján.

 

A Babavilág 1994-es hajdúszoboszlói alapítása után 1997-ben nyitotta meg debreceni üzletét. 

Nagykereskedelmi központjában 2000 óta fogadja vásárlóit.

2007 óta vagyunk jelen a békéscsabai babapiacon. A Babar Babaáruházat vettük át mint korábbi beszállítói és pár hónap múlva költöztettük el a Kossuth térre. Jelenlegi helyünkre az Andrássy út 71-73. alatti 220m2-es üzlethelyiségbe 2018 áprilisában költöztünk. 

2010-ben nyitottuk Nyíregyházi üzletünket és 2011 óta Miskolcon is babaáruházat üzemeltetünk.

A Babavilág franchise célja a további regionális terjeszkedés annak érdekében, hogy a jelenlegi piacain tovább erősítse meghatározó piaci szereplői státuszát.

A termékválasztékot úgy állítottuk össze, hogy magas színvonalú termékeket elérhető áron tudjunk értékesíteni.

A Babavilág erőssége, hogy boltjainkban szakképzett értékesítő kollegák segítik vásárlóinkat a megfelelő termék kiválasztásában, a babakelengye összeállításában.

A Babavilág hálózathoz való csatlakozás, az ismert márka használata előnyt jelent a franchise partnerek számára. A központ biztosítja a levédett márkanevet, valamint az elmúlt évtizedekben felhalmozott üzleti tudását, ismereteit. Mindezek alapján segít az áruháznak az üzletberendezésében, a kollégák betanításában, a termékek biztosításában, valamint további területeken is, mint az áruszállítás, marketing.

 

    Kategóriák
    Információk
    Kosár
    Profilom
    Elrejt