Programok >

Babavilág Gyermekáruház programjai, eseményei

Jövőbeli előadások eseményeiről ide kattintva a Facebook oldalunkon tájékozódhatsz. 

Vészhelyzet előadás Tim Attilával

Tim Attila mentős Apuka laikusoknak is érthető, a baba betegségeiről teljesen átfogó előadása!
Az eseményre bejelentkezés szükséges, melyre a belépő 1db cuki játék, melyet a debreceni Klinika II. Belgyógyászat Gyermekosztályának juttatunk el.
Az adott nap minden légzésfigyelő készüléket 10% kedvezménnyel árulunk! Gyere el, feltétlenül várunk!
Gyermekünk életénél nincs fontosabb dolog a világon, de nem elég szeretni, meg is kell óvni a kisbabát. Sokan azt gondolják, hogy elég megvásárolni a légzésfigyelő berendezést, és így minden óvintézkedést letudtunk. Ez sajnos súlyos tévedés!
Ne feledjük: a légzésfigyelő csak egy riasztóberendezés, nem menti meg a csecsemő életét! Csak jelez, hogy baj van és akkor cselekedni kell!
Szakértők szerint a csecsemő-halálozások túlnyomó többsége elkerülhető lenne, ha a kisbabák szülei képesek lennének a kritikus pillanatokban megfelelően cselekedni. De a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos a kismamák, kispapák elenyésző része tudja csak, hogy mit kell tenni abban az esetben, ha gyermekük légzése, szívverése, ne adj' Isten mindkettő leáll. Pedig ezek a „tünetek" még nem feltétlen a véget jelentik. Legalábbis, ha képesek vagyunk újraéleszteni és életben tartani a picit, amíg a hozzáértő segítség megérkezik.
Márpedig erre bárki képes lehet, csak meg kell tanulni! Mi ebben segítünk. A tanfolyam során a résztvevők gyakorlatban sajátítják el az élesztési technikák alkalmazását, valamint az idegen test eltávolítását speciális, kimondottan oktatási célra kialakított babán, melyen a befújásos lélegeztetést lehet gyakorolni.

Kelengyebemutató

Chicco képviselőnk látogat el hozzánk és segítségével rendet teszünk a cumik körül! Megnézzük, hogy: Káros-e a cumizás? Cumisüveg és nyugtató cumi – hogyan és mikor használjuk és mikor nem?
Befolyásolja-e vagy hogyan befolyásolja a szoptatást a cumisüveg és a nyugtató cumi?
Mi van akkor, ha gond van a szoptatással? Mit tegyünk, ha nem tudunk szoptatni? Hogyan hozhatjuk vissza a pangó anyatejet? Mennyi ideig szoptassunk? 6 hónap, egy év, két év, netán 6 év?
Mit tegyünk, ha nem szeretünk szoptatni?
Gyakorlati tanácsok, praktikák, mielőtt a szülőszobába mész! Hogyan oszd be az idődet, energiádat és pénzed? Milyen praktikák segíthetnek ebben? Mi az, ami végleg megváltozik az életedben, de senki nem mondja el? Hogyan játssz a babával, hogyan fejleszd játékosan, miközben ne is unatkozzatok?
Mikortól tervezzetek programot a babával, hova és miért menjetek? Nő vagy, anya vagy, pénzkereső is egyben – hogyan alakíts ennyi szerepet? Pár percben kitérés a következőkre: Gyerekülés biztonság, és amit a szülők nem kérdeznek vagy nem is tudnak, pedig fontos!

Autósülés-bemutató

A szülők más-más hibát követnek el a hordozó, autósülés használatakor! De az első számú mindenkinél ugyan az! A NEM megfelelően rögzített autósülés!
Az adott napon lehetőséget kínálunk Nektek, hogy a legmegbízhatóbb márkákhoz KEDVEZMÉNYESEN jussatok hozzá és a szakértő kollégánk is segít helyesen bekötni az autósülést! Várunk Áruházainkban, Debrecenben, Nyíregyházán, Békéscsabán is! Akkor is, ha az ülést nem itt és most vásároltátok meg! Kérd ingyenes ajándékunkat is!

Hozzátáplálási tanácsadás

Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az Anyukák nem tudják, hogy mit is adjanak fejlődő babájuknak. Mikor vezessük be a glutént? Mit adhatunk háztartási keksz helyett? Hogyan kezdjük a hozzátáplálást? Ezekre és hasonló kérdéseitekre kaphattok képviselőnktől.

Állítsuk össze együtt a szülőszobai csomagot!

Foglalkoztat, mit vigyél magaddal a szülőszobára? Ezen a kötetlen beszélgetésen sorra vesszük, amiket mindenképpen érdemes becsomagolnod és azokat is, amit teljesen felesleges. Az általános dolgokon kívül olyan tippeket is adunk, hogy mit érdemes magaddal vinni, hogy növeld a kényelemérzeted a szülőszobán és a gyermekágyas osztályon. Mit pakolj be, ha szeretnél élni a természetes fájdalomcsillapítás nyújtotta lehetőségekkel. Illetve beszélünk arról is, hogy ha apás szülésre készültök, mit érdemes bepakolni az apukáknak! Természetesen, ahogy tőlem megszoktátok, lehet beszélgetni, kérdezni.

Szoptatási tanácsadás

Aki első babáját várja, tanácstalan lehet, hogy mit kell megvenni a baba érkezéséhez, ezért szervezzük meg folyamatosan, nagy sikerrel az előadásunkat.
Az üzletek kínálata határtalan, gyakran nehéz eligazodni, de megmutatjuk, hogy mi az, ami hasznos és mindenképpen be kell szerezni, és mi az, amire Neked lehet, hogy pont szükséged lesz. Elmondjuk és megtekintheted a babakelengye legfontosabb kellékeit. Az egyéni igények, és az aktuális évszak persze ezt bővíthetik, de iránymutatónak jól jöhet egy ilyen ingyenes és színes kelengye bemutató.
Résztvevőknek megmutatjuk melyik termékünk, hogy működik, ami nekünk is jó, mert egyszerre több Anyuka is látja, így Ti is információt cserélhettek! Kérdezni egyenesen kötelező! Itt minden kipróbálható!
Szakértő kollégáink segítenek felkészülni az életed legcsodálatosabb élményére, az Anyaságra!
Gyere el, le ne maradj!

    Kategóriák
    Információk
    Kosár
    Profilom
    Elrejt